Nyári Sakktábor - Debrecen - 2021

Helyszín:

Időpont:

Szervező:

Sakktábor Debrecen

FIGYELEM! A kialakult járványügyi helyzet miatt fokozottan ügyelünk a népegészségügyi előírásokra! Minden szükséges információt, változást itt teszünk közzé!

UTAZÁS

Kiutazás

Egyéni utazással történik.

A tábor napközis jellegű, ezért a gyermekátadás minden reggel, a tábor bejáratánál 7:15 – 9:00-ig esedékes. A gyermekek délutáni átvétele a tábor bejáratánál, 15:45 – 17:00-ig lehetséges. Kérjük, a gyermekekért pontosan érkezzenek!

Népegészségügyi okok miatt a tábor területére kísérőknek belépni szigorúan tilos!

Programok

Sakkoktatás
Sakkverseny
sakkangol-sakknémet
Lovaglás
Foci
Kosárlabda
Sorverseny
Mozi
Játszótér

Kiemelt Programok meghívott vendégekkel

Fizikus

Személyzet

Bajnok Sakkiskola csapata

RÉSZVÉTELI DÍJ

Alapár: 35.000 Ft/fő

Amennyiben a COVID-19 járvány miatt illetékes hatóság, törvény, vagy rendelet tiltaná a gyerektáborok megtartását, a befizetési díjak 100%-a visszatérítésre kerül!

Első részlet:

 • 15.000 Ft, a jelentkezés visszaigazolásakor megkapott számla ellenében, 5 napon belül fizetendő.

Második részlet:

 • 20.000 Ft, amit június 30-ig fizethetnek be a június 16-án megküldött második számla ellenében.

A jelentkezés leadása fizetési kötelezettséget von maga után!

A részvételi díj magában foglalja a programok és a napi háromszori étkezés (tízórai, ebéd, uzsonna) költségét.

Kedvezmény:

 • Testvérpár kedvezmény: azon családok, ahonnan több testvér érkezik, 2.500 Ft/gyermek kedvezményben részesülnek.

A jelentkezési határidő után leadott jelentkezések esetén 4.000 Ft/gyermek felárat számolunk fel.

JELENTKEZÉS és befizetés MENETE

 1. Töltsék ki a jelentkezési űrlapot! Ide kattintva azonnal elérhető!
 2. Az automata visszaigazolást követő 3 napban e-számlát fogunk küldeni az előlegről (15.000 Ft) a megadott e-mail címre. Az e-számla kiegyenlítésére 5 napos fizetési határidő áll rendelkezésre! A számlán megtalálható a számlaszám is. Az utalás során a közlemény rovatba kizárólag a számla sorszámát kell feltüntetni!
 3. Június 16-án megküldjük az e-számlát a második részletről (20.000 Ft). Ennek kiegyenlítésére június 30-ig van lehetőség. Az esetleges testvérkedvezményt a második számlán fogjuk jóváírni. A jelentkezési határidő után leadott regisztráció 4.000 Ft-os felárát is a második számlán számlázzuk ki.

A nagy érdeklődésre és a koronavírus helyzet miatt kialakított limitált létszámra való tekintettel javasoljuk a jelentkezések mielőbbi leadását!

FONTOS!

Amennyiben nem kaptak visszaigazoló e-mailt a regisztrációt követő percekben, illetve e-számlát 3 napon belül, kérjük ellenőrizzék le e-mail fiókjukban a PROMÓCIÓK, vagy a SPAM mappát. Amennyiben nem járnak sikerrel, kérem keressék a szervezőket!

Jelentkezési határidő:

MEGHOSSZABBÍTVA! 

2021.05.16. (18:00)

nap
óra
min
sec

Információ

Farkas Ádám

+36 30 438 0553

Szakály Balázs

+36 30 601 9596

Ujházi Dávid

+36 30 540 5917

Jelentkezési űrlap

További tudnivalók résztvevőknek

Utazás:

A táborba való bejutást és távozást önerőből oldják meg, melynek szabályai az alábbiak:

 • Érkezés ideje: 7:15-től 9:00-ig.
 • Délutáni gyermekátvétel: 15:45-től 17:00-ig.

A gyermekek átvétele kizárólag a fent megjelölt időpontokban, a bejárati út torkolatában lehetséges.

Martinkaland hely

A tábor programjai 9:00-tól 15:45-ig tartanak. A tábor területe 8:00-tól 15:45-ig áll rendelkezésünkre. 7:15-8:00-ig, valamint 15:45-17:00-ig a tábor bejárata előtti biztonságos területen gyermekfelügyeletet vállalunk, segítve azon szülőket, akik munkájukból adódóan ebben az idősávban tudják megoldani a gyermekek behozatalát és elvitelét. 

Érkezéskor a torlódás elkerülése érdekében, a munkaidőhöz nem kötött szülők, kérjük a 8:00 utáni idősávot válasszák. A gyermekek délutáni átvételekor, kérjük kalkuláljanak az útszakaszra jellemző megnövekedett forgalommal!

Étkezés:

 • A táborban napi háromszori étkeztetést és rendszeres folyadékpótlást biztosítunk.
 • Az ezen felüli igényekről kérjük önállóan gondoskodjanak.

Felszerelés:

Az alábbi felszerelést javasoljuk gyermekeik számára összeállítani (a vastagon szedett felszerelés biztosítása kötelező):

 1. naptej (a dajkák folyamatosan bekenik a gyerekeket a hozott naptejjel)
 2. kullancs- és szúnyogriasztó (a dajkák folyamatosan bekenik a gyerekeket a hozott termékkel)
 3. alkoholbázisú kézfertőtlenítő szer (A pandémiás helyzet miatt a főétkezések előtt szükséges használni.)
 4. szájmaszk (A tábor teljes ideje alatt szabad levegőn fogunk tartózkodni, ahol a maszkviselés NEM lesz kötelező, amennyiben a jogszabályok is lehetővé teszik. Rossz idő esetén, ha rövid időre zárt térbe kell vonulni, szükséges lehet maszkot viselni.)
 5. sapka (Kérjük, a napszúrás elkerülése érdekében ne felejtsék otthon a sapkát!)
 6. esőkabát (Többnyire nem szokott rá szükség lenni.)
 7. váltás ruha (ha úgy hozza a helyzet) 
 8. fürdőruha (kizárólag vizipisztoly-csatához, medence NINCS)
 9. egyéb játékok pl.: vizipisztoly, labda, kártya stb.
 10. névvel ellátott kulacs, vagy flakon (folyamatos vízfelvételi lehetőséget biztosítunk)
 11. gyógyszer és különleges igények (Amennyiben gyermeke fontos gyógyszert fog szedni a tábor alatt, vagy meghatározott incidensekre gyógyszert tart magánál kérjük okvetlenül jelezze a jelentkezési lapon és névvel ellátva adja oda nekünk az első találkozáskor!)
Tábori felszerelés

A problémák elkerülése érdekében kérjük, gyermeke táskáját névvel ellátva küldje be! A hozott felszerelésekért felelősséget nem vállalunk, de igyekszünk megóvni személyes tárgyaikat.

A táborba mobiltelefont és egyéb műszaki cikket (fényképezőgép, laptop, tablet, Nintendo stb.) behozni szigorúan tilos!

Egyéb tudnivalók:

A helyszín adottságai miatt javasoljuk, hogy esténként tartsanak gyermekeiknél kullancs-vizitet. Az elmúlt években még nem kaptunk olyan visszajelzést, hogy kullancs ment volna valamelyik gyerekbe, de mivel egy természetvédelmi terület közepén vagyunk, így nem árt átvizsgálni gyermekeiket.

A járványügyi helyzet miatt a Nemzeti Népegészségügyi Központ előírásokat és ajánlásokat fogalmaz meg a táborszervezők felé melyek betartásában a szülők maximális segítségére számítunk. Köszönjük!

A jelenlegi új koronavírus járvány miatt a táborban kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző gyermek vehet részt! Tüneteket produkáló gyermek a tábor területére nem jöhet be! Napközben tüneteket mutató gyermek a szülő megérkezéséig járványügyi elkülönítő helységben tartózkodik. Amennyiben a tábor ideje alatt a koronavírusra jellemző tipikus tüneteket észlel gyermekén, haladéktalanul értesítse a tábor szervezőit, továbbá köteles a tábort ellátó orvossal együttműködni!

FONTOS!

Nyomatékosan felhívjuk figyelmüket, hogy népegészségügyi előírásnak megfelelően csak azokat a gyermekeket tudjuk fogadni táborunkban, akik az innen letölthető „Egészségügyi alkalmassági nyilatkozat” című dokumentumot kinyomtatják, és aláírva rendelkezésre bocsájtják számunkra, az első tábori napon a gyermek átadásakor. Ennek hiányában, a gyermek nem tudja megkezdeni táborozását. A nyilatkozat nem lehet régebbi, mint a tábort megelőző 1 nap. Kérjük, a keltezésnél erre figyeljenek! Az egészségügyi nyilatkozat érvényességéhez orvos felkeresése nem szükséges, kizárólag a szülő aláírása hitelesíti.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Lemondási határidő: 2021.07.07. (12:00)

Ezen határidőig történő lemondás esetén 15.000 Ft lemondási költséget számolunk fel és az ezen felüli befizetett díjat visszatérítjük.

A lemondás kizárólag e-mailben lehetséges.

A lemondási határidő után történő lemondás esetén nem áll módunkban befizetést visszatéríteni.