Nyári Sakktábor -Hatvan - 2024

Helyszín:

Időpont:

Szervező:

Tábori kiírás:

Sakktábor Hatvan

UTAZÁS

Kiutazás

Egyéni utazással történik.

A tábor napközis jellegű, ezért a gyermekátadás minden reggel, a tábor bejáratánál 7:45 – 9:00-ig esedékes. A gyermekek délutáni átvétele a tábor bejáratánál, 15:30 – 16:30-ig lehetséges. Kérjük, a gyermekekért pontosan érkezzenek!

Népegészségügyi okok miatt a tábor területére kísérőknek belépni tilos!

Programok

Sakkoktatás
Sakkverseny
Foci
Mozi
Játszótér

Kiemelt Programok

Személyzet

Bajnok Sakkiskola csapata

RÉSZVÉTELI DÍJ

Alapár: 50.000 Ft/fő

A tábori díjról 7 napon belül két számlát küldünk az Ön által megadott e-mail címre. Az egyik a tábori díj első, a másik a tábori díj második részletét tartalmazza. A számlákon megtalálható a számlaszám is.

– Az első részletet a számla kiküldését követő 5 napon belül szükséges rendezni. Az első részlet utalásakor kizárólag az első részletről szóló számla sorszámát tüntessék fel a közlemény rovatban!

– A második részlet 2024. május 15-ig bármikor rendezhető. A második részlet utalásakor kizárólag a második részletről szóló számla sorszámát tüntessék fel a közlemény rovatban! (A jelentkezési határidő után leadott regisztráció 5.000 Ft-os felárát is a második számlán számlázzuk ki.)

– A két számlát fizetheti egy összegben is a számla kiküldését követő 5 napon belül. Ilyenkor kérjük, mindkét számla sorszámát írja be a közlemény rovatba. Az utalás során a közlemény rovatba kizárólag a számla sorszámát kell feltüntetni!

– A részvételi díj magában foglalja a programok és a napi háromszori étkezés (tízórai, ebéd, uzsonna) költségét.

– A jelentkezés leadása fizetési kötelezettséget von maga után!

JELENTKEZÉS és befizetés MENETE

 1. Töltsék ki a jelentkezési űrlapot! Ide kattintva azonnal elérhető!
 2. A 2 kiküldött számla közül az első részletről szóló számlát a kiküldés napjától számított 7 napon belül, a második részletről szólót számlát pedig 2024 május 15-ig rendezheti bármikor. A 2 számla együttesen és utalható, de kérjük ebben az esetben a közleményrovatba mindkét számla sorszámát tüntesse fel!

  (A jelentkezési határidő után leadott regisztráció 5.000 Ft/fő felárát is a második részlettel együtt szükséges befizetni.)

A nagy érdeklődésre és a limitált létszámra való tekintettel javasoljuk a jelentkezések mielőbbi leadását!

FONTOS!

Amennyiben nem kaptak visszaigazoló e-mailt a regisztrációt követő percekben, kérjük ellenőrizzék le e-mail fiókjukban a PROMÓCIÓK, vagy a SPAM mappát. Amennyiben nem járnak sikerrel, kérem keressék a szervezőket!

Jelentkezési határidő:

2024.04.15.  (24:00)

nap
óra
min
sec

Információ

Jelentkezési űrlap

További tudnivalók résztvevőknek

Utazás:

A táborba való bejutást és távozást önerőből oldják meg, melynek szabályai az alábbiak:

 • Érkezés ideje: 7:45-től 9:00-ig.
 • Délutáni gyermekátvétel: 15:30-től 16:30-ig.

A gyermekek átvétele kizárólag a fent megjelölt időpontokban, a bejáratnál lehetséges.

A tábor programjai 9:00-tól 15:30-ig tartanak. A tábor területe 8:00-tól 16:00-ig áll rendelkezésünkre. 7:45-8:00-ig, valamint 16:00-16:30-ig a tábor bejárata előtti biztonságos területen gyermekfelügyletet vállalunk, segítve azon szülőket, akik munkájukból adódóan ebben az idősávban tudják megoldani a gyermekek behozatalát és elvitelét.

Érkezéskor a torlódás elkerülése érdekében, a munkaidőhöz nem kötött szülők, kérjük a 8:00 utáni idősávot válasszák. A gyermekek délutáni átvételekor, kérjük kalkuláljanak az útszakaszra jellemző megnövekedett forgalommal!

Étkezés:

 • A táborban napi háromszori étkeztetést és rendszeres folyadékpótlást biztosítunk.
 • Az ezen felüli igényekről kérjük önállóan gondoskodjanak.

Felszerelés:

Az alábbi felszerelést javasoljuk gyermekeik számára összeállítani (a vastagon szedett felszerelés biztosítása kötelező):

 1. naptej (a dajkák folyamatosan bekenik a gyerekeket a hozott naptejjel)
 2. kullancs- és szúnyogriasztó (a dajkák folyamatosan bekenik a gyerekeket a hozott termékkel)
 3. sapka (Kérjük, a napszúrás elkerülése érdekében ne felejtsék otthon a sapkát!)
 4. esőkabát
 5. váltás ruha
 6. egyéb játékok pl.: vizipisztoly, labda, kártya stb.
 7. névvel ellátott kulacs, vagy flakon (folyamatos vízfelvételi lehetőséget biztosítunk)
 8. gyógyszer és különleges igények (Amennyiben gyermeke fontos gyógyszert fog szedni a tábor alatt, vagy meghatározott incidensekre gyógyszert tart magánál kérjük okvetlenül jelezze a jelentkezési lapon és névvel ellátva adja oda nekünk az első találkozáskor!)
 9. fürdőruha (kizárólag vizipisztoly-csatához, medence NINCS)
Tábori felszerelés

A problémák elkerülése érdekében kérjük, gyermeke táskáját névvel ellátva küldje be! A hozott felszerelésekért felelősséget nem vállalunk, de igyekszünk megóvni személyes tárgyaikat.

A táborba mobiltelefont és egyéb műszaki cikket (fényképezőgép, laptop, tablet, Nintendo stb.) behozni szigorúan tilos!

Egyéb tudnivalók:

A táborban kizárólag egészséges, az „Egészségügyi alkalmassági nyilatkozatban” szereplő tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző gyermek vehet részt!

FONTOS!

Nyomatékosan felhívjuk figyelmüket, hogy népegészségügyi előírásnak megfelelően csak azokat a gyermekeket tudjuk fogadni táborunkban, akik az innen letölthető „Egészségügyi alkalmassági nyilatkozat” című dokumentumot kinyomtatják, és aláírva rendelkezésre bocsájtják számunkra, az első tábori napon a gyermek átadásakor. Ennek hiányában, a gyermek nem tudja megkezdeni táborozását. A nyilatkozat nem lehet régebbi, mint a tábort megelőző 1 nap. Kérjük, a keltezésnél erre figyeljenek! Az egészségügyi nyilatkozat érvényességéhez orvos felkeresése nem szükséges, kizárólag a szülő aláírása hitelesíti.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Lemondási határidő: 2024.07.21. (12:00)

Ezen határidőig történő lemondás esetén 25.000 Ft lemondási költséget számolunk fel és az ezen felüli befizetett díjat visszatérítjük.

A lemondás kizárólag e-mailben lehetséges (ingeszeno@gmail.com).

A lemondási határidő után történő lemondás esetén nem áll módunkban befizetést visszatéríteni.