Nyári Sakktábor -Hatvan - 2022

Helyszín:

Időpont:

Szervező:

Sakktábor Hatvan

FIGYELEM! A kialakult járványügyi helyzet miatt fokozottan ügyelünk a népegészségügyi előírásokra! Minden szükséges információt, változást itt teszünk közzé!

UTAZÁS

Kiutazás

Egyéni utazással történik.

A tábor napközis jellegű, ezért a gyermekátadás minden reggel, a tábor bejáratánál 7:45 – 9:00-ig esedékes. A gyermekek délutáni átvétele a tábor bejáratánál, 15:30 – 16:30-ig lehetséges. Kérjük, a gyermekekért pontosan érkezzenek!

Népegészségügyi okok miatt a tábor területére kísérőknek belépni tilos!

Programok

Sakkoktatás
Sakkverseny
sakkangol-sakknémet
Kosárlabda
Foci
Mozi
Sorverseny
Játszótér

Kiemelt Programok

Madársuli

Személyzet

Bajnok Sakkiskola csapata

RÉSZVÉTELI DÍJ

Alapár: 36.000 Ft/fő

Amennyiben a COVID-19 járvány miatt illetékes hatóság, törvény, vagy rendelet tiltaná a gyerektáborok megtartását a befizetési díjak 100%-a visszatérítésre kerül!

Első részlet:

 • 18.000 Ft, a jelentkezés visszaigazolásakor megkapott számla ellenében, 5 napon belül fizetendő.

Második részlet:

 • 18.000 Ft, a jelentkezés visszaigazolása utáni 5 napon belül kiküldött (második részletről szóló) számla ellenében, 2022. május 15-ig fizetendő.

A két számlát fizetheti egy összegben is a számla kiküldését követő 5 napon belül. Ilyenkor kérjük, mindkét számla sorszámát írja be a közlemény rovatba.

A jelentkezés leadása fizetési kötelezettséget von maga után!

A részvételi díj magában foglalja a programok és a napi háromszori étkezés (tízórai, ebéd, uzsonna) költségét.

Kedvezmény:

 • Testvérpár kedvezmény: azon családok, ahonnan több testvér érkezik, 3000 Ft/gyermek kedvezményben részesülnek.

A jelentkezési határidő (2022. április 15.) után leadott jelentkezések esetén 4000 Ft/gyermek felárat számolunk fel.

JELENTKEZÉS és befizetés MENETE

 1. Töltsék ki a jelentkezési űrlapot! Ide kattintva azonnal elérhető!
 2. A tábori díjról 5 napon belül két számlát küldünk az Ön által megadott e-mail címre. Az egyik a tábori díj első, a másik a tábori díj második részletét tartalmazza. A számlákon megtalálható a számlaszám is.
 3. Az első részletet a számla kiküldését követő 5 napon belül szükséges rendezni. Az első részlet utalásakor kizárólag az első részletről szóló számla sorszámát tüntessék fel a közlemény rovatban!
 4. második részlet 2022. május 15-ig bármikor rendezhető. A második részlet utalásakor kizárólag a második részletről szóló számla sorszámát tüntessék fel a közlemény rovatban! (A jelentkezési határidő után leadott regisztráció 4.000 Ft-os felárát is a második számlán számlázzuk ki.)
 5. A két számlát fizetheti egy összegben is a számla kiküldését követő 5 napon belül. Ilyenkor kérjük, mindkét számla sorszámát írja be a közlemény rovatba.  Az utalás során a közlemény rovatba kizárólag a számla sorszámát kell feltüntetni!

A nagy érdeklődésre és a limitált létszámra való tekintettel javasoljuk a jelentkezések mielőbbi leadását!

FONTOS!

Amennyiben nem kaptak visszaigazoló e-mailt a regisztrációt követő percekben, illetve 2 db e-számlát 5 napon belül, kérjük ellenőrizzék le e-mail fiókjukban a PROMÓCIÓK, vagy a SPAM mappát. Amennyiben nem járnak sikerrel, kérem keressék a szervezőket!

Jelentkezési határidő:

2022.05.01. 

nap
óra
min
sec

Információ

Inges Zénó

+36 20 452 3848

Merk Attila Csaba

+36 30 564 7822

Jelentkezési űrlap

További tudnivalók résztvevőknek

Utazás:

A táborba való bejutást és távozást önerőből oldják meg, melynek szabályai az alábbiak:

 • Érkezés ideje: 7:45-től 9:00-ig.
 • Délutáni gyermekátvétel: 15:30-től 16:30-ig.

A gyermekek átvétele kizárólag a fent megjelölt időpontokban, a bejáratnál lehetséges.

A tábor programjai 9:00-tól 15:30-ig tartanak. A tábor területe 8:00-tól 16:00-ig áll rendelkezésünkre. 7:45-8:00-ig, valamint 16:00-16:30-ig a tábor bejárata előtti biztonságos területen gyermekfelügyletet vállalunk, segítve azon szülőket, akik munkájukból adódóan ebben az idősávban tudják megoldani a gyermekek behozatalát és elvitelét.

Érkezéskor a torlódás elkerülése érdekében, a munkaidőhöz nem kötött szülők, kérjük a 8:00 utáni idősávot válasszák. A gyermekek délutáni átvételekor, kérjük kalkuláljanak az útszakaszra jellemző megnövekedett forgalommal!

Étkezés:

 • A táborban napi háromszori étkeztetést és rendszeres folyadékpótlást biztosítunk.
 • Az ezen felüli igényekről kérjük önállóan gondoskodjanak.

Az alábbi felszerelést javasoljuk gyermekeik számára összeállítani (a vastagon szedett felszerelés biztosítása kötelező):

 1. naptej (a dajkák folyamatosan bekenik a gyerekeket a hozott naptejjel)
 2. kullancs- és szúnyogriasztó (a dajkák folyamatosan bekenik a gyerekeket a hozott termékkel)
 3. alkoholbázisú kézfertőtlenítő szer (A pandémiás helyzet miatt a főétkezések előtt szükséges használni.)
 4. szájmaszk (A tábor teljes ideje alatt szabad levegőn fogunk tartózkodni, ahol a maszkviselés nem lesz kötelező, amennyiben a jogszabályok is lehetővé teszik. Rossz idő esetén, ha rövid időre zárt térbe kell vonulni, szükséges lesz maszkot viselni!)
 5. sapka (Kérjük, a napszúrás elkerülése érdekében ne felejtsék otthon a sapkát!)
 6. esőkabát
 7. váltás ruha
 8. egyéb játékok pl.: vizipisztoly, labda, kártya stb.
 9. névvel ellátott kulacs, vagy flakon (folyamatos vízfelvételi lehetőséget biztosítunk)
 10. gyógyszer és különleges igények (Amennyiben gyermeke fontos gyógyszert fog szedni a tábor alatt, vagy meghatározott incidensekre gyógyszert tart magánál kérjük okvetlenül jelezze a jelentkezési lapon és névvel ellátva adja oda nekünk az első találkozáskor!)
 11. fürdőruha (kizárólag vizipisztoly-csatához, medence NINCS)
Tábori felszerelés

A problémák elkerülése érdekében kérjük, gyermeke táskáját névvel ellátva küldje be! A hozott felszerelésekért felelősséget nem vállalunk, de igyekszünk megóvni személyes tárgyaikat.

A táborba mobiltelefont és egyéb műszaki cikket (fényképezőgép, laptop, tablet, Nintendo stb.) behozni szigorúan tilos!

Egyéb tudnivalók:

A járványügyi helyzet miatt a Nemzeti Népegészségügyi Központ előírásokat és ajánlásokat fogalmaz meg a táborszervezők felé melyek betartásában a szülők maximális segítségére számítunk. Köszönjük!

A jelenlegi új koronavírus járvány miatt a táborban kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző gyermek vehet részt! Tüneteket produkáló gyermek a tábor területére nem jöhet be! Napközben tüneteket mutató gyermek a szülő megérkezéséig járványügyi elkülönítő helységben tartózkodik. Amennyiben a tábor ideje alatt a koronavírusra jellemző tipikus tüneteket észlel gyermekén, haladéktalanul értesítse a tábor szervezőit, továbbá köteles a tábort ellátó orvossal együttműködni.

FONTOS!

Nyomatékosan felhívjuk figyelmüket, hogy népegészségügyi előírásnak megfelelően csak azokat a gyermekeket tudjuk fogadni táborunkban, akik az innen letölthető „Egészségügyi alkalmassági nyilatkozat” című dokumentumot kinyomtatják, és aláírva rendelkezésre bocsájtják számunkra, az első tábori napon a gyermek átadásakor. Ennek hiányában, a gyermek nem tudja megkezdeni táborozását. A nyilatkozat nem lehet régebbi, mint a tábort megelőző 1 nap. Kérjük, a keltezésnél erre figyeljenek! Az egészségügyi nyilatkozat érvényességéhez orvos felkeresése nem szükséges, kizárólag a szülő aláírása hitelesíti.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Lemondási határidő: 2022.07.04. (12:00)

Ezen határidőig történő lemondás esetén 18.000 Ft lemondási költséget számolunk fel és az ezen felüli befizetett díjat visszatérítjük.

A lemondás kizárólag e-mailben lehetséges (ingeszeno@gmail.com).

A lemondási határidő után történő lemondás esetén nem áll módunkban befizetést visszatéríteni.