Nyári Sakktábor - Gárdony - 2024

Helyszín:

Időpont:

Szervező:

Sakktábor Gárdony

UTAZÁS

Kiutazás

Egyéni utazással történik.

A tábor napközis jellegű, ezért a gyermekátadás minden reggel, a tábor bejáratánál 7:30 – 8:00-ig esedékes. A gyermekek délutáni átvétele a tábor bejáratánál, 16:00 – 16:30-ig lehetséges. Kérjük, a gyermekekért pontosan érkezzenek!

Programok

Sakkoktatás
Sakkverseny
Foci
Kosárlabda
Sorverseny
Mozi
Kézműves és kreatív foglalkozás
sakkangol-sakknémet

Személyzet

Bajnok Sakkiskola csapata

RÉSZVÉTELI DÍJ

Alapár: 62.000 Ft/fő/turnus

 • Részvételi díj: 62000 Ft/fő/turnus.
 • A részvételi díj magában foglalja a programok és a napi négyszeri étkezés (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna) költségét.
 • A tábori díjról két számlát küldünk az Ön által megadott e-mail címre. Az egyik a tábori díj első (31000Ft), a másik a tábori díj második részletét (31000Ft) tartalmazza. A számlákon megtalálható a számlaszám is.
 • Az első részletet a számla kiküldését követő 5 napon belül szükséges rendezni. Az első részlet utalásakor kizárólag az első részletről szóló számla sorszámát tüntessék fel a közlemény rovatban!
 • második részlet 2024. május 19-ig bármikor rendezhető. A második részlet utalásakor kizárólag a második részletről szóló számla sorszámát tüntessék fel a közlemény rovatban! (A jelentkezési határidő után leadott regisztráció 9000 Ft-os felárát is a második számlán számlázzuk ki.)
 • A két számlát fizetheti egy összegben is a számla kiküldését követő 5 napon belül. Ilyenkor kérjük, mindkét számla sorszámát írja be a közlemény rovatba.  Az utalás során a közlemény rovatba kizárólag a számla sorszámát kell feltüntetni! 
 • Lemondási határidő: Aktuális turnust megelőző hétfő (20:00). Ezen határidőig történő lemondás esetén 31.000 Ft/fő/turnus lemondási költséget számolunk fel és az ezen felüli befizetett díjat visszatérítjük. A lemondás kizárólag e-mailben lehetséges (hideghgabi1987@gmail.com). A lemondási határidő után történő lemondás esetén nem áll módunkban befizetést visszatéríteni.

JELENTKEZÉSi HATÁRIDŐ

2024.04.21. (24:00)

nap
óra
min
sec

Információ

Hidegh Gábor

+36 70 620 6080
hideghgabi1987@gmail.com

Jelentkezési űrlap

További tudnivalók résztvevőknek

Utazás:

A táborba való bejutást és távozást önerőből oldják meg, melynek szabályai az alábbiak:

 • Érkezés ideje: 7:30-től 8:00-ig.
 • Délutáni gyermekátvétel: 16:00-től 16:30-ig.

A gyermekek átvétele kizárólag a fent megjelölt időpontokban lehetséges.

Étkezés:

 • A táborban napi háromszori étkeztetést és rendszeres folyadékpótlást biztosítunk.
 • Az ezen felüli igényekről kérjük önállóan gondoskodjanak.

Felszerelés:

Az alábbi felszerelést javasoljuk gyermekeik számára összeállítani (a vastagon szedett felszerelés biztosítása kötelező):

 1. naptej
 2. kullancs- és szúnyogriasztó
 3. sapka (Kérjük, a napszúrás elkerülése érdekében ne felejtsék otthon a sapkát!)
 4. esőkabát (Többnyire nem szokott rá szükség lenni.)
 5. váltás ruha (ha úgy hozza a helyzet) 
 6. fürdőruha (kizárólag vizipisztoly-csatához, medence NINCS)
 7. egyéb játékok pl.: vizipisztoly, labda, kártya stb.
 8. névvel ellátott kulacs, vagy flakon (folyamatos vízfelvételi lehetőséget biztosítunk)
 9. gyógyszer és különleges igények (Amennyiben gyermeke fontos gyógyszert fog szedni a tábor alatt, vagy meghatározott esetekre gyógyszert tart magánál kérjük okvetlenül jelezze a jelentkezési űrlapon és névvel ellátva adja oda nekünk az első találkozáskor!)
Tábori felszerelés

A problémák elkerülése érdekében kérjük, gyermeke táskáját névvel ellátva küldje be! A hozott felszerelésekért felelősséget nem vállalunk, de igyekszünk megóvni személyes tárgyaikat.

A táborba mobiltelefont és egyéb műszaki cikket (fényképezőgép, laptop, tablet, Nintendo stb.) behozni szigorúan tilos!

Egyéb tudnivalók:

A járványügyi helyzet miatt a Nemzeti Népegészségügyi Központ előírásokat és ajánlásokat fogalmaz meg a táborszervezők felé melyek betartásában a szülők maximális segítségére számítunk. Köszönjük!

A jelenlegi új koronavírus járvány miatt a táborban kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző gyermek vehet részt! Tüneteket produkáló gyermek a tábor területére nem jöhet be! Napközben tüneteket mutató gyermek a szülő megérkezéséig járványügyi elkülönítő helységben tartózkodik. Amennyiben a tábor ideje alatt a koronavírusra jellemző tipikus tüneteket észlel gyermekén, haladéktalanul értesítse a tábor szervezőit, továbbá köteles a tábort ellátó orvossal együttműködni!

FONTOS!

Nyomatékosan felhívjuk figyelmüket, hogy népegészségügyi előírásnak megfelelően csak azokat a gyermekeket tudjuk fogadni táborunkban, akik az innen letölthető „Egészségügyi alkalmassági nyilatkozat” című dokumentumot kinyomtatják, és aláírva rendelkezésre bocsájtják számunkra, az első tábori napon a gyermek átadásakor. Ennek hiányában, a gyermek nem tudja megkezdeni táborozását. A nyilatkozat nem lehet régebbi, mint a tábort megelőző 1 nap. Kérjük, a keltezésnél erre figyeljenek! Az egészségügyi nyilatkozat érvényességéhez orvos felkeresése nem szükséges, kizárólag a szülő aláírása hitelesíti.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Lemondási határidő: Kiválasztott turnust megelőző hét 1. munkanapja (12:00)

Ezen határidőig történő lemondás esetén 28.000 Ft/fő/turnus lemondási költséget számolunk fel és az ezen felüli befizetett díjat visszatérítjük.

A lemondás kizárólag e-mailben lehetséges (hideghgabi1987@gmail.com).

A lemondási határidő után történő lemondás esetén nem áll módunkban befizetést visszatéríteni.