Bajnok SE – versenynaptár

VERSENYNAPTÁR

Az itt szereplő versenyek, időpontok csak tájékoztató jellegűek! Számos dátum csak tervezett időpont, ahol van már versenykiírás (aktív “LINK” gomb), az a verseny már hivatalosan meghirdetésre került. Versenynaptárunkkal igyekszünk segítséget nyújtani azon tagjainknak, tanítványainknak, akik versenyezni szeretnének. 

Színkód segítségével a versenyeket négy nagy csoportba osztottuk:
Kék: kiemelten ajánlott, főleg saját szervezésű versenyek, ahol a megjelenésre feltétlenül számítunk!
Piros: megyei egyesületi döntők, országos egyesületi versenyek ahol tanítványaink egy szűk, nagy versenyzői múlttal rendelkező körére számítunk (az érintettek tudnak róla).
Arany: diákolimpiai versenysorozat, ahol a jelentkezéshez kérjék az edzők segítségét, de minden esetben az iskolának kell benyújtania (pl. titkárság/testnevelő tanár) a hivatalos nevezést.

Zöld: nem saját szervezésű versenyek, a megjelenés opcionális, főleg azok számára, akik a saját szervezésű versenyeinken felül egyéb versenyeken is szeretnének részt venni. A lista nem teljes, csak a leginkább kézenfekvő versenyeket soroljuk fel.

Ahol rendelkezésünkre áll hivatalos versenykiírás, ott aktiváljuk a “LINK” gombot.


DEBRECEN

Részvételi szándék esetén, minden kék és piros színkódú verseny esetén, vegyék fel a kapcsolatot Szakály Balázzsal (30/601-9596), a gyerekversenyek szervezésével, gyerekversenyek koordinálásával megbízott debreceni projektvezetőnkkel, a zöld színkódú versenyek esetén a rendezvény szervezőjével, az arany színkódú versenyek esetén pedig az iskolával. Zöld és arany színkódú verseny esetén érdemes konzultálni saját sakkedzőjükkel, vagy iskolai szakkörvezetőjükkel, hogy megfelelőnek tartja-e a versenyt a gyermek tudásszintjéhez, életkorához!

VERSENYEK:

2018. november 17. -> IV. Bajnok Kupa (1. állomás) LINK

2018. november 24. (?) -> Debreceni Egyéni Diákolimpia LINK

2018. december 08. -> IV. Bajnok Kupa (2. állomás) LINK

2019. január 12. (?)-> Debreceni Csapat Diákolimpia LINK

2019. január 26. -> IV. Bajnok Kupa (3. állomás) LINK

2019. február 02. (?) -> Hajdú-Bihar Megyei Egyéni Diákolimpiai Döntő LINK

2019. február 23. -> IV. Bajnok Kupa (4. állomás) LINK

2019. március 02. (?) -> Hajdú-Bihar Megyei Csapat Diákolimpiai Döntő LINK

2019. március 22-24. (?) -> Egyéni Diákolimpiák Országos Döntője LINK

2019. március 30. -> IV. Bajnok Kupa (5. állomás) LINK

2019. április 5-7. (?) -> Országos Csapat Diákolimpiai Döntő LINK

2019. április 17-20. (?) -> Országos Rapid Egyéni és Csapat Gyermek és Ifjúsági Bajnokság LINK (Április 18-19. -> egyéni; Április 19-20. -> csapat)

2019. április 27. -> VI. Félegyházi László Tehetségkutató Országos Gyermek Sakkverseny LINK


JÁSZBERÉNY – HATVAN – GYÖNGYÖS régió

Részvételi szándék esetén, minden kék és piros színkódú verseny esetén, vegyék fel a kapcsolatot Merk Attila Csabával (30/564-7822), a gyerekversenyek szervezésével, gyerekversenyek koordinálásával megbízott régiós projektvezetőnkkel, a zöld színkódú versenyek esetén a rendezvény szervezőjével, az arany színkódú versenyek esetén pedig az iskolával. Zöld és arany színkódú verseny esetén érdemes konzultálni saját sakkedzőjükkel, vagy iskolai szakkörvezetőjükkel, hogy megfelelőnek tartja-e a versenyt a gyermek tudásszintjéhez, életkorához!

VERSENYEK:

hamarosan…