Vállalati ügyfeleknek

A játék életünk része, kikapcsol, szórakoztat, közösséget épít és kapcsolatot teremt a különböző generációk között. Igaz, minden életkor elengedhetetlen eleme a játék és a szórakozás, azonban mégis a gyermekkort jellemzi leginkább. Ahogy peregnek az évek, felelősségérzetünk egyre inkább száműzi életünkből gyermekkorunk kedvenc időtöltését. A játék egyfajta desszertté válik, amit csak gyermekeink jelenlétében, vagy szabadidőnk csekély részében fogyaszthatunk. Azonban számos olyan játék létezik, amely bizonyítottan jó hatással lehet személyiségfejlődésünkre, üzleti sikereinkre, mentális képességeinkre. A sakk, a go, a bridzs és a póker négyese bizonyítottan a szellemi sportok alfája és ómegája. Egy gyakorlott sakkjátékos kiváló stratéga, jó döntéshozó, kifogástalan taktikus, maximálisan képes koncentrálni az előtte álló komplex feladatra.

Napjaink gazdasági versenye szigorú üzleti fegyelmet, szervezeti hatékonyságot, innovációt, munkavállalói elkötelezettséget követel, ugyanakkor egyre nagyobb hangsúlyt kap a munkavállalói elégedettség, a munka és a magánélet egyensúlya, továbbá a fizikai és mentális egészségmegőrzés is a professzionális vállalatok körében.

A Bajnok Sakkiskola Sportegyesület kifejlesztett egy olyan módszert, amellyel a munkavállalókat és gazdasági döntéshozókat bevezeti a sakk világába és rajta keresztül fejleszti az üzleti életben nélkülözhetetlen mentális készségeket. Tréningeink rugalmasan illeszkednek a vállalati munkarendhez, fejlesztik a stratégiai és az ad-hoc taktikai gondolkozásmódot, javítják a koncentrációt, az önfegyelmet és a céltudatosságot. Mindezt úgy teszik, hogy mentális felfrissülést nyújtanak, a sakkjátékon és annak kultúrkörén keresztül juttatják el a szükséges információt. A sakk egyéni és csapat-sport is egyben, így egyaránt jótékony hatással lehet a kooperatív munkacsoportokban, mátrix-rendszerben tevékenykedő, illetve a technokrata, egyéni feladatmegoldásra építő vállalatok humán-erőforrás fejlesztésében. Ha vállalatának elsődleges tevékenysége kritikusan függ munkavállalóinak szellemi kompetenciáitól, illetve a stratégiai döntéshozás üzleti sikerének záloga, úgy forduljon hozzánk bizalommal és kérje személyre szabott ajánlatainkat.

AJÁNLOTT KURZUSAINK:

  1. A sakk szerepe az üzleti döntéshozatalban és a stratégiai menedzsmentben
    A képzés elsősorban menedzsereknek és üzleti stratégáknak szól.
  2. Brainstorming: sakk a szellemi kompetenciák fejlesztéséhez
    A képzés kiválóan alkalmas a vállalkozás humánerőforrás-fejlesztéséhez. Minden olyan munkavállaló számára ajánljuk, akik nap mint nap fokozott szellemi erőfeszítésnek vannak kitéve, továbbá munkájuk során fontos kompetencia a kreativitás, a jó memória és a jó logika.

PROGRAMOK CÉGES RENDEZVÉNYEKRE ÉS CSAPATÉPÍTŐKRE:

  1. A Bajnok Sakkiskola sakkozói szívesen tartanak bemutatót szellemi teljesítményükből vállalati rendezvényeken is. A sakk-szimultán egy olyan látványos sakk-játék ahol egy tapasztalt sakkozó párhuzamosan veszi fel a küzdelmet az amatőr sakk-rajongókkal. A rendezvényhez minden szükséges eszközt mi biztosítunk.
  2. Megszervezzük céges sakkversenyét is, valamint logikai vetélkedőt is rendezünk.

KAPCSOLAT:
Farkas Ádám (elnök)
+36/30-438-0553
info@bajnoksakk.hu