Csomag-ajánlatok támogatóinknak

Támogassa a jövő kiemelkedő sakkcsillagait és a Bajnok Sakkiskolát!

Mecénásaink számára a támogatás mértéke és az eltérő preferenciák függvényében az alábbi csomagokat kínáljuk:

TEHETSÉGGONDOZÓ CSOMAG

A Facebookon, honlapunkon és különböző média-hírforrásokból nyomon követheti tanítványaink sikereit, eredményeit. Bizonyára van már kedvence is, de ha nincs, akkor mi segítünk Önnek a választásban. Kérem támogassa egy kiemelkedő tehetségünk versenyeztetését és taníttatását. Minden mecénás, aki tehetséggondozó csomag-ajánlatunkon keresztül kíván támogatni minket, az alábbi szolgáltatásainkat veheti igénybe:

– A támogatott tehetség minden versenyen a Bajnok Sakkiskola és a támogató(k) nevével és logójával ellátott pólóban versenyez.

– A tehetséggondozó programunkban szereplő gyerekek külön profilt kapnak honlapunkon, ahol a támogató neve és logója, valamint a támogatás mértéke (opcionális) szerepelni fog.

– A tehetséggondozó programunkban szereplő tanítványok sikereiről Facebook bejegyzés készül. Minden bejegyzés végén feltüntetjük a mecénás nevét.

A csomag feltételei:

– A támogatás minimális összege: 50.000 Ft/év

– Egy gyermeket több mecénás is támogathat. A támogatók maximális száma: 4 db.

– A támogatás összegét kizárólag a kiválasztott tehetségre fordítjuk.

PRÉMIUM TEHETSÉGGONDOZÓ CSOMAG

A csomag a “Tehetséggondozó csomag” azon változata, ahol a támogató kizárólagosan támogat egy tehetséget, így más támogató nem jelenik meg az általunk nyújtott reklámfelületen.

A csomag feltételei:

– A támogatás minimális összege: 150.000 Ft/év

– Egy gyermeket csak egy mecénás támogathat.

– A támogatás összegét kizárólag a kiválasztott tehetségre fordítjuk.

BAJNOK CSOMAG

Elsősorban vállalatok és nagyobb szervezetek számára kifejlesztett támogatói csomag, amelyből a támogató is rengeteget profitálhat. Különleges ajánlatként jelenik meg, a támogatásért cserébe felkínált, vállalatok és szervezetek számára szervezett tanfolyamunk. Támogatóink számára 15 órás (2-3 napos) tanfolyamokat biztosítunk az alábbi témakörökben:

– A sakk, mint stratégiai játék szerepe az üzleti döntéshozatalban és a stratégiai menedzsmentben

– Logikai tréning az egyéni kompetenciák fejlesztéséhez

Ezen felül minden támogatott évben szervezünk cégének egy sakk-szimultánt, amely kiváló látványosság lehet bármilyen céges eseményen, vagy csapatépítő-rendezvényen.

Minden támogató, aki a Bajnok csomagot választja szerepelni fog honlapunkon a támogatók között, névvel, logóval és a támogatás összegével (opcionális), valamint az általunk szervezett rendezvényeken is szerepelni fog a támogatói-molinónkon.

A csomag feltételei:

– A támogatás minimális összege: 200.000 Ft/év

– A támogatás összegét az egyesület működtetésére és fejlesztésére, valamint események, versenyek szervezésére fordítjuk.

SAKKBARÁT CSOMAG

Minden segítséget (anyagi és nem anyagi) szívesen fogadunk, hogy minél könnyedebben kezelhessük az elénk gördülő akadályokat és megvalósíthassuk alapvető céljainkat. A Sakkbarát csomag nem feltételekhez kötött, kifejezetten azok számára állítottuk össze, akik a tőlük telhető mértékben és módon kívánják támogatni tevékenységünket. Az anyagi támogatásokon felül szívesen látunk versenyek (főként gyerekversenyek) számára felajánlott tárgynyereményeket, szabadon használható helységeket edzéseinkhez és versenyeinkhez, sakkoktatást és tanulást segítő eszközöket és kétkezi segítséget egyaránt. Sakktáboraink kivitelezéséhez is örömmel fogadjuk a támogatást. A Sakkbarát csomagot választó támogatóinkat szintén feltüntetjük honlapunkon, továbbá ha eseti jelleggel támogat egy rendezvényt, úgy az eseményen is biztosítunk Ön, vagy cége számára reklámfelületet (pl. plakát, molinó).

Amennyiben úgy döntött, hogy támogatni kívánja a jövő nemzedék sakkját, kérem keressen minket:

Farkas Ádám (elnök)
info@bajnoksakk.hu
+36/30-438-0553