Mattkör – záróforduló

Május 17-én került sor a Kis-TK ebédlőjében a Matt-kör versenysorozat idei utolsó állomására. Iskolánk több tanulója is esélyesnek tűnt a végső győzelemre, bele is adtak mindent a legjobb szereplés érdekében.

U8 fiú kategóriában Bodnár Roland megnyerte a versenyt és összetettben is az élre került! Rolcsi igazán nagyszerű évet tudhat maga mögött, mindkét debreceni versenysorozaton diadalmaskodott! Ezt a teljesítményt kemény munkával érte el, szorgalmasan látogatta az edzéseket, minden nap gyakorolt. Kívánom neki, hogy ne szálljon fejébe a dicsőség, és őrizze meg jó formáját a júniusi országos bajnokságig! Második helyre futott be Fésüs Marcell, aki versenyről versenyre fejlődik, és egyértelműen jelzi a többieknek, hogy jövőre már komolyan számolni kell vele, mint bajnokesélyessel!

Marci és Rolcsi az élen.

Marci és Rolcsi az élen.

U10 fiú korosztályban Schwarczenberger Csongor lett első, így összetettben is kiharcolta magának az elsőséget! Csongor önbizalmát remélhetőleg megnövelte az újabb aranyérem és így optimális lelkiállapotban várhatja az országos diákolimpia döntőt. Testvére, Gábor negyedik helyezést szerzett. Összetettben is negyedik lett éppen hogy lemaradva a dobogóról. Gabi jó formát mutatott az elmúlt versenyeken, ha odafigyel méltó ellenfele korosztálya legjobbjainak is, mint ahogy az bebizonyosodott a Hajdú-kupán is.

Az U10-es  lányoknál Gyöngy Lilla szintén megszerezte az aranyérmet és a végső elsőséget! Lilla is megérdemel minden dicséretet, elszántan küzdött egész évben, megérdemelten álhatott fel a dobogó legmagasabb fokára! Kitartásáról, pozitivizmusáról bárki példát vehet!

Gratulálok minden játékosunknak, és sok sikert kívánok nekik a közelgő nagy megmérettetésre: a hajdúböszörményi Országos Rapid Egyéni Bajnokságra!

 

Szabó Balázs (alelnök)